Udforsk

Right dark arrow
Vi søger en

praktikant

Aarland er et Design Studio, hvor vi fokuserer på hele den grafiske proces. Lige fra idegenerering til implementeringen af design & layout. Vi er to jordnære personer, der deler vores proces åbent, handler hurtigt og altid stræber efter at levere løsninger, der gør en reel forskel. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og sætter ord på forventningerne - og sikrer, at vi er på samme side.


Som praktikant får du lov til at være med til at etablere og videreudvikle Aarlands SoMe-profil. Her vil du blive udfordret på dine grafiske kompetencer, såvel som dine evner til at formulere dig på skrift.

Du kommer også til at prøve kræfter med diverse grafiske opgaver i form af trykt og digitalt materiale, hvor du skal være med til at sikre kvaliteten af det afleverede produkt. Yderligere vil du være en del af vores digitale team, hvor du vil supportere på igangværende hjemmesideprojekter. Her vil UX/UI være i højsæde.

I løbet af praktikopholdet får du konkret sparring, der udvikler dit design øje, og målet er, at du ved slutningen af praktikperioden er en dygtig og effektiv designer.

Ønskede kompetencer

* Flair for Instagram, Facebook og LinkedIn
* Erfaring i Adobe-pakken (InDesign, Photoshop, Illustrator og XD)
* Erfaring med CMS systemer (WordPress, Webflow eller Shopify)
* Du sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø.

Din ansøgning skal indeholde

* Lidt om dig selv og din baggrund.
* Et par af dine tidligere skoleprojekter – også gerne fritidsprojekter.

Det formelle

* Praktikken finder sted på Aarland-kontoret i Paradisgade 6A, 8000 Aarhus C
* Praktikken er ulønnet.
* Praktikperioden løber fra d.04. januar 2024 til d.29 marts 2024.