Ved at klikke på "Accepter" indviliger du til lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats.

CarpetCare

Webflow / GSAP Animation / Lenis Smoothscroll / CSS / Javascript / Adobe Illustrator / Adobe InDesign / Figma

For Carpet Care har vi skabt en ny hjemmeside, udviklet en omfattende visuel identitet og animeret en informativ explainer-video.

Vi har forvandlet hjemmesiden, der tidligere var domineret af tekst, til en mere indbydende oplevelse for besøgende. Dette blev opnået ved at kategorisere og organisere informationen samt tilføje billeder og animationer.

Til den visuelle identitet har vi udarbejdet en omfattende designmanual, som virksomheden kan bruge til at designe fremadrettet.

Det siger kunden

Vi har arbejdet sammen med Aarland på ikke bare at få lavet et nyt website, men faktiske initialt at få lavet nyt logo og helt ny grafisk initiativ. Det har været en berigende og kreativ proces, hvis resultat vi er ovenud tilfreds med. I det fortsættende samarbejde har fokus været mere på flere kreative film, CTA'er og content i almindelighed, end egentlig tungt og strategisk videreudvikling af sitet, hvor Aarland har være hurtige, fleksible og leveret et rigtigt fint stykke arbejde.

Michael Birn

Andre referencer

(23)