Se website her
Klik her

PAX architects

År
2022
Projekttype
Webdesign
Samarbejde
Services

Webflow

GSAP animation

Lenis Smoothscroll

CSS

HTML5

Figma

PAX architects efterspurgte en portfolio hjemmeside der fremhævede deres projekter på en skæv og atypisk måde. Derfor er hjemmesiden bygget i Webflow hvor vi, i særdeleshed, har fokus på at lege med asymetriske grids. Yderligere skulle de besøgende tages på en forskellig rejse afhængig af hvilket projekt man besøgte. Derfor er der gjort meget ud af at bombardere projektsiderne med custom fields, som derved tillader at PAX selv kan bygge den oplevelse de ønsker at præsentere.

No items found.
No items found.
No items found.

Til CarpetCare har vi udvalgt en farvepalette, som giver mulighed for at lege med kontraster.'

Farverne er hold i blålige nuancer for at give en rent look, som afspejler virksomhedens ydelser.

Fontfamilien Aeonik er udvalgt ud fra dens geometriske former, der understøtter det rene look, vi har fokuseret på i udviklingen af CarpetCares visuelle identitet.

Logoet har vi redesignet med en intention om at gøre det mere alsidigt. Det kan bruges  både med og uden navnetrækket og fremstår også tydeligt og genkendeligt i negativ.

Vi har desuden tilføjet et dekorativt element, som afspejler boblerne i karboniseret kulsyreopløsning, hvilket virksomheden benytter sig af i rengøringsprocessen.Spiralen kan grundet dens enkle udtryk bruges i mange forskellige sammenhænge.

Vi har implementeret den nye visuelle identitet for CarpetCare i flere forskellige produkter.

Her ses det brugt til et visitkort, men vi har også  designet brevpapir, præsentationsmateriale og hjemmeside.

- visuel identitet - logo - website
- visuel identitet - logo - website

Resultatet