Ved at klikke på "Accepter" indviliger du til lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats.

Unik Film

Webflow / Javascript / CSS / HTML5 / Vimeo API / Figma

Unik.film havde udviklet deres egen nye visuelle identitet og søgte hjælp til at implementere den på deres hjemmeside. Siden skulle fungere som et digitalt visitkort med hovedvægt på deres videomateriale.

For at forbedre brugeroplevelsen og øge engagementet fra besøgende på siden, har vi arbejdet med forskellige hover-interaktioner og loading-animationer.

Det siger kunden

Hos Unik har vi benytte Aarland til at bygge og hoste vores hjemmeside. Efter 2 års søgende på de rigtige samarbejdspartnere på bygning af vores hjemmeside havde Aarland forståelse for vores ønsker og behov. Vi blev mødt af to imødekommende fyre som fra start vægtede kommunikation højt og havde forståelse for hvad vi ønskede.

Resultatet taler for sig selv og vi er bestemt tilfreds med den høje kvalitet samt den hurtige levering af hjemmesiden. Vi bruger stadig i dag Aarland til at hoste vores side og hjælpe med eventuelt små rettelser og tilføjelser.

Mark Jensen og Marcus Møldrup / Unik Media

Andre referencer

(23)