Se website her
Klik her

Unik Media

År
2022
Projekttype
Webdesign
Samarbejde
Services
Digital identitet Web implementering

Webflow

Javascript

CSS

HTML5

Vimeo API

Figma

Unik Media stod og manglede en samarbejdspartner til at implementere deres nye identitet som et digital visitkort, hvor hovedfokus lå på alt deres videomateriale. Aarland sammensatte derfor en hjemmeside i Webflow hvor hover interaktioner og loading animations var i højsæde, for at fremme brugeroplevelsen og engagementet for den besøgende.

No items found.
No items found.
No items found.

Til CarpetCare har vi udvalgt en farvepalette, som giver mulighed for at lege med kontraster.'

Farverne er hold i blålige nuancer for at give en rent look, som afspejler virksomhedens ydelser.

Fontfamilien Aeonik er udvalgt ud fra dens geometriske former, der understøtter det rene look, vi har fokuseret på i udviklingen af CarpetCares visuelle identitet.

Logoet har vi redesignet med en intention om at gøre det mere alsidigt. Det kan bruges  både med og uden navnetrækket og fremstår også tydeligt og genkendeligt i negativ.

Vi har desuden tilføjet et dekorativt element, som afspejler boblerne i karboniseret kulsyreopløsning, hvilket virksomheden benytter sig af i rengøringsprocessen.Spiralen kan grundet dens enkle udtryk bruges i mange forskellige sammenhænge.

Vi har implementeret den nye visuelle identitet for CarpetCare i flere forskellige produkter.

Her ses det brugt til et visitkort, men vi har også  designet brevpapir, præsentationsmateriale og hjemmeside.

- visuel identitet - logo - website
- visuel identitet - logo - website

Resultatet

"Hos Unik har vi benytte Aarland til at bygge og hoste vores hjemmeside. Efter 2 års søgende på de rigtige samarbejdspartnere på bygning af vores hjemmeside havde Aarland forståelse for vores ønsker og behov. Vi blev mødt af to imødekommende fyre som fra start vægtede kommunikation højt og havde forståelse for hvad vi ønskede.

Resultatet taler for sig selv og vi er bestemt tilfreds med den høje kvalitet samt den hurtige levering af hjemmesiden. Vi bruger stadig i dag Aarland til at hoste vores side og hjælpe med eventuelt små rettelser og tilføjelser."

Mark Jensen og Marcus Møldrup / Unik Media