Se website her
Klik her

ByMunch

År
2022
Projekttype
Webdesign
Samarbejde
Services

Webflow

Javascript

CSS

HTML5

Vimeo API

ByMunch ønskede en ny hjemmeside der, med hovedformål, skulle fremhæve deres projekter. Derfor har der været stor fokus på UX, således at de besøgende guides nemt og hurtigt ind til deres portfolio. Yderligere var det vigtigt for kunden, at der var en vis kontinuitet i layoutet, hvorfor de fleste undersider består af en sidebar til venstre, med indholdet til højre.

No items found.
No items found.
No items found.

Til CarpetCare har vi udvalgt en farvepalette, som giver mulighed for at lege med kontraster.'

Farverne er hold i blålige nuancer for at give en rent look, som afspejler virksomhedens ydelser.

Fontfamilien Aeonik er udvalgt ud fra dens geometriske former, der understøtter det rene look, vi har fokuseret på i udviklingen af CarpetCares visuelle identitet.

Logoet har vi redesignet med en intention om at gøre det mere alsidigt. Det kan bruges  både med og uden navnetrækket og fremstår også tydeligt og genkendeligt i negativ.

Vi har desuden tilføjet et dekorativt element, som afspejler boblerne i karboniseret kulsyreopløsning, hvilket virksomheden benytter sig af i rengøringsprocessen.Spiralen kan grundet dens enkle udtryk bruges i mange forskellige sammenhænge.

Vi har implementeret den nye visuelle identitet for CarpetCare i flere forskellige produkter.

Her ses det brugt til et visitkort, men vi har også  designet brevpapir, præsentationsmateriale og hjemmeside.

- visuel identitet - logo - website
- visuel identitet - logo - website

Resultatet

"byMUNCH har haft fornøjelsen af at have Aarland til at lave vores nye hjemmeside. Samarbejdet har været meget positivt, og processen med at få omsat vores idéer til et konkret design og funktioner var et rigtig godt forløb – Både set i forhold til de helt overordnet idéer og intentioner med hjemmesiden, men i lige så høj grad omkring at få tilpasset detaljerne, så hele siden hænger sammen til netop vores behov.

Aarland er præcise i deres arbejde og gode til at kommunikere så vi får en fælles forståelse for de muligheder, vi arbejder med. Samtidig har Aarland været meget behjælpelige med mindre tilpasninger efter overlevering af hjemmesiden, og er rigtig gode til at følge op på det spørgsmål, der måtte være. Vi kan varmt anbefale Aarland til andre virksomheder, som sidder i kreative fag og ønsker en hjemmeside med mange forskellige muligheder og et fuldt tilpasset design."

/ byMUNCH by- og landskabsdesign