Udforsk

ByMunch

År
2022
Projekttype
Website re-design
Samarbejde
Services

ByMunch ønskede en ny hjemmeside der, med hovedformål, skulle fremhæve deres projekter. Derfor har der været stor fokus på UX, således at de besøgende guides nemt og hurtigt ind til deres portfolio. Yderligere var det vigtigt for kunden, at der var en vis kontinuitet i layoutet, hvorfor de fleste undersider består af en sidebar til venstre, med indholdet til højre.

No items found.
No items found.
No items found.

Resultatet

"byMUNCH har haft fornøjelsen af at have Aarland til at lave vores nye hjemmeside. Samarbejdet har været meget positivt, og processen med at få omsat vores idéer til et konkret design og funktioner var et rigtig godt forløb – Både set i forhold til de helt overordnet idéer og intentioner med hjemmesiden, men i lige så høj grad omkring at få tilpasset detaljerne, så hele siden hænger sammen til netop vores behov.

Aarland er præcise i deres arbejde og gode til at kommunikere så vi får en fælles forståelse for de muligheder, vi arbejder med. Samtidig har Aarland været meget behjælpelige med mindre tilpasninger efter overlevering af hjemmesiden, og er rigtig gode til at følge op på det spørgsmål, der måtte være. Vi kan varmt anbefale Aarland til andre virksomheder, som sidder i kreative fag og ønsker en hjemmeside med mange forskellige muligheder og et fuldt tilpasset design."

/ byMUNCH by- og landskabsdesign